Volei femení

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/pages/PANTERES-GROGUES-Volei-Femen%C3%AD/306056528248

Voleibol Femení

L'equip femení de volei va començar a entrenar el 22 de març de 2007!

Som un bon grup dones plural, divers, obert i multicultural. Ens uneix una gran passió, el volei. A més a més, tenim la sort, de gaudir de molts moments especials i grans experiències.

Ara mateix tenim quatre equips:

Un de nivell federat que juga al campionat de Catalunya a la Segona divisió Catalana. Entrenem dilluns i dijous de 19:50 a 21:30 al poliesportiu Can Ricart al carrer Sant Oleguer 10 (Metro paral·lel o Drassanes). Per contactar amb aquest equip les coordinadores son Sara Rolli y Cristina Sánchez Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . També pots contactar amb elles per facebook https://www.facebook.com/PANTERES-GROGUES-Volei-Femen%C3%AD-306056528248/. La quota per entrenar amb l'equip federat és 50€ mensuals.

Un de nivell federat que juga al campionat de Catalunya a la Quarta divisió Catalana. Entrenem dilluns i dimecres de 20:30 a 22:00 al poliesportiu Josep Pla al carrer Vall d'Ordesa S/N, 08031 Barcelona (Metro vilapicina) i juguem els partits de casa al poliesportiu Claror Marítim al carrer passeig marítim 33, Barcelona (metro ciutadella vila-olímpica). Per contactar amb aquest equip el coordinador és Jordi Cerquides a  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

FesteMembre

Avantatges del Carnet PG

Llibreria Cómplices

5% descompte

C/ Cervantes, 4. Barcelona
+34 934 127 283 

Daniele Vasta. Desevonlupament personal i familiar a Barcelona

15% en sessió individual de coaching

Desevonlupament personal i familiar a Barcelona

  • Coaching Personal. Despertar la passió en la persona, trobar la motivació i afegir qualitat a la vida.
  • Coaching Familiar. Construir una família feliç, un sistema harmònic i saludable.
  • Coaching de Parella. Viure en parella amb il·lusió, respecte i satisfacció.
  • Formació. Per créixer i millorar. Per aprendre eficaçment com enfrontar-se les dificultats que tots podem trobar a la vida.
Julio Rosales

15% de descuento para procesos de Coaching individual en el centro de Barcelona. 

Julio Rosales es Coach Profesional Certificado por ASESCO y su trabajo consiste en ayudar a la gente a ser feliz. Si has decidido generar cambios importantes en tu vida, quiero ser coach. Nuestro colectivo tiene sus particularidades y en un proceso de Coaching es fundamental trabajar con un profesional que las comprenda. Trabajemos juntos por una vida más plena.

¡Primera sesión gratuita y sin ningún tipo de compromiso!

Especialidades: 

  • Gaylife Coaching
  • Coaching Personal
  • Coaching Profesional
  • Coaching para Emprendedores
  • Coaching para Creativos
  • Coaching de Marca Personal

Contactar con www.juliorosales.com o mediante email julio@juliorosales.com.