Fes-te membre

Si encara no ets soci@ de Panteres Grogues, te’n pots fer emplenant les dades del següent formulari. La quota anual de membre per a la temporada 2015 és de 27€, i la quota de l’assegurança obligatòria anual és de 20€. Les quotes es cobraran per domiciliació bancària i tindran validesa fins al 31/12/2015. 

Passos per fer-te soci@:

  1. Registra’t a la nostra web emplenant aquest formulari. Hauràs d’introduir una contrasenya per accedir a la zona de membres.
  2. Un cop emplenat el formulari, rebràs un e-mail perquè confirmis la teva adreça de correu electrònic i poder continuar amb el procés de fer-te soci. Si no reps aquest missatge, revisa la teva safata de correu brossa.

Quan hagis confirmat el teu compte hauràs de tornar a aquest formulari i seguir amb els següents passos:

  1. Fes clic al formulari de domiciliació bancària que apareix més avall, imprimeix-lo i signa-l.

  2. Fes clic al formulari de l’assegurança o esports federats que apareix més avall, imprimeix-lo i signa’l. Més info:

  3.  Fes arribar al teu coordinador/a o directament al local de Panteres els dos documents signats: el de domiciliació bancària i el de l’assegurança o esports federats.

  4. Al cap d'uns dies rebràs el carnet de soci/a vàlid fins al 31/12/2015.

Per a qualsevol problema amb l'accés a la zona de socis o si algun dia decideixes esborrar el teu registre de la base de dades de Panteres Grogues, envia un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..