Natació

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/Natacio.Panteres.Grogues

Natació

Natació - Temporada 2014-2015

 
QUAN ENTRENEM?

    Dilluns, dimecres i divendres a les 20.30, dissabte a les 13.00.

És important estar puntuals a la porta de la piscina per entrar tots junts. El personal de la instal·lació no permet passar a ningú que no entri amb el grup. No arribis tard! ;-)

Pots triar entre :

    venir només un dia a la setmana
    venir tres dies a la setmana

ON ENTRENEM?

Piscina Sant Jordi

C / Paris 114 (08029) Barcelona - Metro Hospital Clínic


QUANTS NIVELLS HI HA?

Hi ha 4 nivells, que es distribueixen al llarg de dos carrils, en dos torns. Cada entrenament compta amb quatre nivells diferents des dels 2000m a 3000m aproximadament. Els nivells més baixos neden sèries més curtes amb més descans i se centren molt en la tecnificació. Els nivells més alts se centren en la resistència i la competició. El mínim de nivell exigit és saber nedar crol correctament, poder nedar 100 metres sense parar i tenir nocions d'esquena i braça.


QUANT COSTA?

El primer entrenament és completament gratuït perquè provis i tinguis una idea de com són. Si decideixes continuar amb nosaltres, se't demanaran les dades per domiciliar la quota mensual.

Els preus varien segons la quantitat de dies que vinguis a la setmana:

    1 dia a la setmana: 23 € al mes per socis i 35 € per a no socis.
    3 dies a la setmana: 34 € al mes per socis i 45 € per a no socis

Quota de Manteniment

Si creus que un mes no podràs venir, ens pots avisar amb un correu abans del dia 20 del mes anterior (perquè no et passem el rebut). Se't cobrarà una quota de manteniment "simbòlica" de 10 €, que dóna lloc al manteniment de la plaça. Si et dones de baixa hauràs de tornar a passar per la llista d'espera i començar

Llegeix més ...

Notícies


86a Travessia nedant al Port de Barcelona

El passat 22 de setembre va tenir lloc la tradicional travessia nedant al Port de Barcelona. Un cop més, nedadors de Panteres Grogues hi van ser presents i van fer un excel·lent paper. És el cas d’un dels nostres entrenadors, Jelu Agra. Va quedar 3er de la seva categoria (+30)

Llegeix més ...

10 panteres a Mataró

El diumenge 7 d’abril es va celebrar el 12è Open Màsters de Mataró, a la piscina exterior de 50m en un dia fred però assolellat. Els 10 participants de Panteres Grogues que hi van prendre part va fer molt bons resultats destacant els temps d’en Jelu A., en Jordi F.

Llegeix més ...

14 medalles a Vilafranca del Penedès

La competició de Vilafranca del Penedès és una de les més tradicionals del calendari de la Federació Catalana de Natació on sempre hi ha presència de nedadors de Panteres Grogues. Enguany la competició es va celebrar el dissabte 23 de març i hi van participar 10 nedadors del club. 

En...

Llegeix més ...