Natació

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/Natacio.Panteres.Grogues

Natació

Natació - Temporada 2014-2015

 
QUAN ENTRENEM?

     De dimarts a divendres a les 20.30, dissabte a les 12.45.

Si vols fer un entrenament de prova envia'ns un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Pots triar entre :

    venir només un dia a la setmana
    venir tres dies a la setmana

ON ENTRENEM?

Piscina Sant Jordi

C / Paris 114 (08029) Barcelona - Metro Hospital Clínic


QUANTS NIVELLS HI HA?

Hi ha 3 nivells des dels 1500m a 2500m aproximadament, que es distribueixen al llarg de tres carrils. Els nivells més baixos neden sèries més curtes amb més descans i se centren molt en la tecnificació. Els nivells més alts se centren en la resistència i la competició. El mínim de nivell exigit és saber nedar crol correctament, poder nedar 150 metres sense parar i tenir nocions d'esquena i braça.


QUANT COSTA?

El primer entrenament és completament gratuït perquè provis i tinguis una idea de com són. Si decideixes continuar amb nosaltres, se't demanaran les dades per domiciliar la quota mensual.

Els preus varien segons la quantitat de dies que vinguis a la setmana:

    1 dia a la setmana: 23 € al mes.
    3 dies a la setmana: 34 € al mes

Llista d'espera

En ocasions la secció presenta pics d'assistència i cal obrir una llista d'espera. Si aquest és el cas, se't sol·licitaran les dades, i setmanalment s'avaluarà la possibilitat d'incorporar a algú més a l'equip, sense superar la quota màxima permesa. L'aforament màxim per classe és de 12 nedadors per carril. Els ex nedadors o aquells que participin activament en el club tenen prioritat en la llista d'espera.


Altres dades

La secció compta amb material esportiu propi per als entrenaments (aletes, pales, taules, etc ). Gairebé cada any fem gorros i banyadors de PG a molt baix

Llegeix més ...

Notícies

Primer stage de natació a Lloret de Mar

Lloret Stage PG 01Nedadors i nedadores dels clubs de natació de l'ADI (Asociación Deportiva Ibérica) s'han trobat aquest cap de setmana a Lloret de Mar per fer un stage de natació amb entrenaments intensius i un clínic d'aigües obertes. La trobada ha aplegat 50 participants i 4 entrenadors dels clubs esportius LGBT Halegatos (Madrid), Elaios (Saragossa), Samarucs (València) i Panteres Grogues (Barcelona).

Llegeix més ...


Swimming Stage Lloret de Mar - 20/22 de març de 2015

La secció de Natació de Panteres Grogues, amb el suport de l'ADI (Asociación Deportiva Ibérica) organitza una estada a Lloret de Mar amb l’objectiu de fer entrenaments tècnics intensius durant un cap de setmana.

Els entrenaments es faran a la nova piscina olímpica de Lloret de Mar i ens allotjarem...

Llegeix més ...

Panteres Grogues Natació al LAT41 - Madrid

El cap de setmana del 17 al 9 d'octubre, 10 nedadors de Panteres Grogues vam participar al campionat LAT 41, organitzat per Halegatos a la piscina del Muncial 86 de Madrid. La festa esportiva va començar divendres amb la recepció de participants. La tarda de dissabte la vam passar fent...

Llegeix més ...